Chevrollet K10 – 1984

Som alla motorfirmor så har vi också en ”Shop Truck”. Vi vårat fall är det en gammal Cheva PU som kom till Sverige 1988. Den har verkligen fått göra rätt för sig. Den har 6,2 Diesel och en TH350 låda  (original TH700 var utbytt i USA redan 1986.

Sista uppdateringen har varit en automatlådsrenovering som utförts av en lokal firma, men det känns fortfarande som det sitter en DAF-variomat under bilen. Dags för lite efterforskning – felkällan är att vacumet till lådan kommer från vacum-pumpen – d.v.s mer varv = mer vacum. Det blir inte bra =(

Dags att hitta lösning – efter en timmes jakt på internet så hittade vi svaret. Mekanisk modulator kit  (typ som TH700 har) från Shift Rite Transmissions.  – Beställd – vi upp daterar snart med resultat.

/ Bertil

Grejorna har kommit – ser lovande ut

Nu är det bara att ta tag i installationen 😉

40Ms   modulator mekanisk 40M

/ Bertil